dinsdag 17 juli 2018

Penrose Poëziefestival ien Gruupskerk 18 augustus

Poëziefestival op zotterdag 18 augustus ien Gruupskerk ien t Bakkercafé van Joager.
Gedichten ien Nederlaands, Westerkertiers en Frysk. 

Met: Ruurdtsje de Haan (Burum), Geert Zijlstra (Pieterzijl), Willem Tjebbe Oostenbrink (Zuidhorn), 

Klaas Duursma (De Wilp), Anneke Wasscher (Leek), Melle Hijlkema (Marum), 

Rachel Raetzer (Groningen) en Aafke Steenhuis (Amsterdam)

 

Van de organisoator Are Meijer humzulf:


Het BAKKERSCAFÉ te Grijpskerk opent zaterdag 18 augustus zijn deuren voor een speciaal evenement: het 5e Penrose Poëziefestival.
Penrose is een poëziefestival dat onregelmatig in en om Amsterdam wordt georganiseerd, en nu voor het eerst een noordelijke editie kent, met deelnemers uit (de wijde omgeving van) het Westerkwartier en zelfs uit Amsterdam!
Penrose wil poëzie op een leuke, laagdrempelige manier (toegang gratis!) onder de aandacht brengen, en laten zien (en horen) dat poëzie beslist niet iets verhevens, elitairs is, maar voor iedereen iets te bieden heeft. Daarbij zoekt Penrose altijd naar bijzondere, of zelfs ‘onmogelijke’ locaties. In het verleden vond het festival al een plekje in een voormalig benzinestation, in een oude atoomschuilkelder, gebouwd in 1947, en op de stompe toren van het plaatsje Ransdorp, net buiten Amsterdam.
Tijdens de middag is er ruim gelegenheid met deelnemers van gedachten te wisselen en/of hun bundels aan te schaffen. Ook maken alle bezoekers kans op een gratis literaire goodie bag.

Groag teveuren opgeven bij: Are Meijer amorion@aol.nl. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten